De Paardenbox van juli 2019:

De Paardenbox van juni 2019:

De Paardenbox van mei:

De Paardenbox van april:

 

De Paardenbox van maart:

De Paardenbox van februari:

De Paardenbox van januari:

De Paardenbox van december:

De Paardenbox van november

De Paardenbox van oktober

De Paardenbox van september

De Paardenbox van augustus

De Paardenbox van juli,

met het thema grondwerk.

De Paardenbox van juni met het thema buitenrijden/wandelen. Met handig heup/hals tasje om je telefoon in mee te nemen en een hoevenkrabber en de dazenspray voor onwelkome insecten onderweg. Ook was er een adreslabel om aan je paard te bevestigen mocht het net even niet lopen zoals je had gehoopt. Verder een leuke doe-het-zelf paarden muffin mix en wat fleurige spullen voor jezelf en je paard.

De Paardenbox van mei!

 

You tube vlogger EquiTisme pakt de box uit!

https://www.youtube.com/watch?v=0iGVc6NczxY

Kijk naar haar bevindingen via onderstaande video.

Meer zien van EquiTisme? Je kunt haar ook volgen via Facebook en Instagram onder de naam: mxjevi

De Paardenbox van April

De Paardenbox van maart 2018: Spelen!

 

Met o.a. een touwhalster, een bal, een clicker en een heleboel beloningssnoepjes daagt de Paardenbox van deze week je uit om te gaan spelen met je paard!

De Paardenbox van Februari 2018 met het thema welzijn.

 

Voor ons betekent welzijn vooral dat we onze paarden voldoende en hoogwaardig ruwvoer aanbieden. Om die reden vind je een hooizak in de box. Omdat wij ons nogal eens afvroegen voeren we te veel of te weinig (op het oog) vonden we het handig om eens na te meten wat onze paarden nou eigenlijk op een dag weg knabbelen. Met een unster is dat gemakkelijk te meten. Verder vind je een boek over Welzijn. Hoe kun je de leefomstandigheden van je paard zo aanpassen dat deze zo gezond en gelukkig mogelijk is? Ook vind je een vitamine en mineralen brok, om eventueel missende vitamies aan te vullen op het ruwvoer. We hebben een natuurlijke mix van kruiden in de box gestopt om de weerstand van je paard te ondersteunen. Zeker nu de rui periode is aangebroken. Een handje van deze mix per dag is voldoende en maximaal. Ook vind je manen en staartspray die beschermt tegen schimmels en bacteriën. En om je paard net zo mooi van buiten te laten stralen als hij/zij zich van binnen voelt, is er een glasspray met bostel. Wij zijn jou ook niet vergeten. Een paar goede en mooie paardrijsokken van een fijn merk. En tenslotte een zakje met snoepjes in honing smaak in de vorm van hartjes: omdat het bijna Valentijnsdag is. De snoepjes zijn op natuurlijke basis en hebben als ingrediënten: mais, tarwe en tarwegrieszemelen en zijn zonder melasse.

 

De weggeef mini-Valentijnsbox

De Paardenbox van januari 2018

Het thema: ga op avontuur met je paard, ook al is het koud en donker... Pak je warm in, verlicht jezelf en je paard en ga rijden of wandelen. Ontdek wat je paard in het donker doet, let hij/zij extra op je of is hij/zij juist afgeleid? Leer elkaar nog beter kennen. Naderhand iets lekkers voor je paard en verzorging voor jezelf.

 

 

De gewonnen minibox van onze deel en like actie december 2017:

Op onze Facebook pagina hebben wij een deel en win actie gehouden. Inmiddels heeft gratis mini Paardenbox zijn weg gevonden naar de winnaar. Op de foto laten we zien wat we hebben gestuurd.

Contact opnemen?

 

info@depaardenbox.com

https://www.facebook.com/DePaardenbox/

KVK 74122495