Wie zijn wij, de mensen achter De Paardenbox?

 

Saskia: Enthousiaste paardenliefhebber, met twee geweldige paarden. Van kinds af aan besmet met het paardenvirus. Dierenwelzijn hoog in het vaandel. Dressuur, buitenrijden, af en toe een sprongetje, wandelen, grondwerk, maar voor al gewoon veel plezier maken met het paarden duo. Voor de Paardenbox: de bedenker, het creatieve gedeelte en inkoop.

 

Grietje: Vroeger bang voor paarden, nu dikke maatjes met de viervoeters. Doet hand en spandiensten rond de dieren en knuffelt graag met ze. Past op in vakanties, schuwt weer noch wind en veegt elk straatje super schoon. Bij De Paardenbox: deeltijd telefoondienst, shoppen van producten, administratie en pakketverzender.

 

Het testpanel:

Deze paarden hebben de eer om alles wat in De Paardenbox komt te proeven, te testen en te beleven. Met hun verschillende karakters geven ze een goed beeld van wat te verwachten van een product. Op de achtergrond genieten meer paarden mee van de test fase, om een allround beeld te kunnen krijgen en omdat een paard nu eenmaal niet kan blijven eten van snoepjes, koekjes en supplementen. Al denken ze daar zelf anders over.

Contact opnemen?

 

info@depaardenbox.com

https://www.facebook.com/DePaardenbox/

KVK 74122495